Heb je hulp en/of ondersteuning nodig omdat je merkt dat je anders niet verder komt in je leven? Heb je last van (psychische) problemen en wil je hierbij hulp? Dan kan mente claro je wellicht helpen. Mente claro is een kleine zelfstandige organisatie die jou ondersteunt om weer zoveel als mogelijk regie aan je terug te geven. Mente claro streeft ernaar om je weer het gevoel te geven en je de mogelijkheden te bieden om weer gezonde keuzes te maken in je leven. Mensen helpen bij het vinden van een zinvolle daginvulling, mensen helpen bij de behandeling die ze hebben, mensen helpen om zich weer volwaardig mens te voelen, dat is waar mente claro altijd voor werkt. Je kunt vrijblijvend contact opnemen. Je kunt via deze site bij het onderdeel contact het contactformulier invullen. Of je kan bellen naar het nummer 0640073269. Per whatsapp ook te bereiken.

Ben je een inwoner van de gemeente Breda? En wil je hulp hebben van mente claro? Dat kan eenvoudig geregeld worden via de gemeente Breda. Mente claro is een samenwerkingspartner van de gemeente Breda en kan je helpen bij de aanvraag van de beschikking. Uiteraard mag je dit ook zelf doen maar als je graag hulp hierbij wil, kan dat. De gemeente zal vragen welke zorg en ondersteuning je nodig hebt. Indien de gemeente beoordeelt dat je zorg en ondersteuning nodig hebt zal de gemeente voor een bepaalde tijd een beschikking afgeven. Met deze beschikking kan je zorg ontvangen van mente claro.

Heb je een PGB? Of wil je een PGB? Ook daarmee kan mente claro je helpen. mente claro kan samen met je kijken hoe je dit moet aanvragen en wat je allemaal moet doen. Mente claro kan ook middels PGB zorg leveren.

Voor begeleiding vanuit de WMO dien je mogelijk een eigen bijdrage te betalen. Voor de meest actuele informatie hierover verwijst mente claro je naar de website van het CAK: https://www.hetcak.nl/